Esports

El Sabadell cau al Rico Pérez víctima de dos contracops (2-0)

Néstor ha estat molt actiu i ha reclamat un penal amb l'1-0/P. Figueras

Tampoc. El Rico Pérez continua sent un estadi inaccessible pel Sabadell. Ho ha intentat tot i ha tingut opcions a la primera meitat, però una vegada més errades individuals l’han condemnat en moments claus. L’Hèrcules ha guanyat amb dos gols de Carlos Martínez a la contra. El partit contra el Castelló agafa ara tocs dramàtics.

Antonio Hidalgo ha repetit onze i sistema. I el Sabadell, tot i patir un ensurt en el primer minut, ha sortit ben plantat, controlant bé al conjunt alacantí. Fins i tot ha sortit amb perill. Una bona combinació ofensiva ha acabat amb xut d’Arturo que ha trobat l’excel·lent resposta del veterà Falcón. El conjunt arlequinat ha aconseguit espantar a un Hèrcules que ha entrat en una fase de nerviosisme i imprecisions, provocant el ‘runrun‘ tan habitual a la grada del Rico Pérez. Però quan més còmode semblava sentir-se el Sabadell ha arribat un cop mortífer. Una acció d’atac arlequinada per banda esquerra s’ha convertit en un contracop local –Ángel Martínez no ha sabut aturar-lo en falta- i Carlos Martínez no ha perdonat davant Roberto. El Sabadell no s’ha ensorrat i en la recta final de la primera part encara ha freqüentat l’àrea herculana, però sense encert. Dues centrades de Néstor no han trobat rematador.

El partit s’ha decidit en el primer quart de la segona meitat. Ha tornat a sortir endollat el conjunt d’Antonio Hidalgo i Néstor ha demanat penal per una caiguda dins de l’àrea, desequilibrat per Samuel. L’àrbitre no ha volgut veure res punible. Tot s’ha començat a complicar amb l’expulsió d’Óscar Rubio amb vermella directe per una dura entrada que ha evitat un gol segur després d’una pèssima sortida de Roberto que ha deixat descoberta la porteria. Tot i l’expulsió, el Sabadell encara ha tingut l’orgull de buscar l’empat en un parell d’arribades de Josu per banda. En una d’elles, Gato ha fet una mala passada enrera i en el contracop posterior de nou Carlos Martínez ha estat letal a la contra. Partit liquidat.

Antonio Hidalgo ha posat sobre la gespa a Pol i Edgar, però l’Hèrcules ha sabut jugar amb l’avantatge i el seu ofici per no passar angúnies i ha disposat d’alguna oportunitat més per arrodonir la victòria. Potser l’única nota positiva al final ha estat la reaparició de Felipe Sanchón després de moltes setmanes de baixa. En canvi, Arturo s’ha retirat amb molèsties i és dubte per rebre al Castelló en un partit que serà decisiu per la permanència.

FITXA TÈCNICA

Hèrcules: Falcón; Juanjo Nieto, Nani, Pablo Iñiguez, Samuel, Fran Miranda, Chechu, Diego Benito (Alvarado, m. 78), Benja (Juli, m. 83), Carlos Martínez (Jona, m. 70) i Jesús Alfaro.

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Josu, Pajarero, Pedro Capó, Nico, Ángel Martínez, Adri Cuevas, Néstor (Felipe, m. 78), Gato (Pol, m. 60) i Arturo (Edgar, m. 59).

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero, Comitè murcià. Grogues: Juanjo Nieto, Samuel, Fran Miranda; Roberto, Nico. Vermella directe: Óscar Rubio (m. 58).

Gols: 1-0, min. 23: Carlos Martínez; 2-0, min. 60: Carlos Martínez.

Incidències: 3.500 espectadors amb presència d’un grup de seguidors sabadellencs.

Podeu llegir les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo i jugador en aquest enllaç

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top