Ciutat

Un robatori frustrat a un establiment del sud de Sabadell acaba en una fugida

Intentaven presumptament realitzar un robatori en un establiment de la Ronda Pau Vila

Google Maps

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada del Divendres Sant a dues persones que intentaven presumptament realitzar un robatori en un establiment de la Ronda Pau Vila, situada entre Sabadell i Barberà del Vallès. Els presumptes autors van ser enxampats in fraganti en el lloc dels fets per part d’efectius de la policia autonòmica. Posteriorment, van passar a disposició judicial.

Vora les quatre de la matinada, un veí va denunciar dues persones que estaven intentant realitzar un robatori. Dues patrulles de Mossos d’Esquadra, una procedent de Barberà i una altra de Sabadell es van desplaçar fins el lloc dels fets. Els homes detinguts, de nacionalitat romanesa, tenen 27 anys i 14 anys, van ser enxampats i van llençar unes tisores per tallar xapa metàl·lica abans de fugir. La policia els van interceptar poc després i van trobar que havien realitzat una obertura en la persiana del negoci.

En el cas del menor, la Fiscalia de Menors se’n va fer càrrec i va determinar deixar sense efecte la detenció. El segon, major d’edat, va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la llibertat amb càrrecs.

Comentaris
To Top