Ciutat

Els diputats Joan García i Laura Vílchez tanquen la llista de Ciutadans Sabadell

El diputat Joan García i número 26 de les llistes de Ciutadans / ÓSCAR ESPINOSA

Els diputats al Parlament Joan García i Laura Vílchez tancaran la candidatura de Ciutadans (Cs) als propers comicis municipals del 26 de maig. Ocuparan, doncs, la 26a i 27a posició respectivament.

García ja va encapçalar la llista de Cs en 2015, quan la formació taronja va obtenir per primer cop representació municipal. A principis del mandat, en va ser portaveu, tot i que va renunciar al seu càrrec en acceptar l’acta de diputat del Parlament. Vílchez va ser la número 4 d’aquella candidatura.

La trajectòria

Joan García (Sabadell, 1975) és llicenciat en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en Sistemes d’Informació Geogràfica. Està vinculat a Cs des de 2006. Fins a la meitat del 2017 va ser el coordinador de l’Agrupació local de Cs i portaveu de la Junta Directiva a la ciutat. Actualment és responsable d’Acció Institucional del Comitè Autonòmic de Cs a Catalunya, membre del Consell General del partit i secretari tercer de la Mesa del Parlament.

Laura Vílchez (Sabadell, 1979) és diplomada en Ciències Empresarials i Màrqueting per l’EAE Business School. La diputada està afiliada a Ciutadans des de 2010, forma part del Consell General del partit i és Secretària de Relacions Institucionals del Comitè Autonòmic de Cs a Catalunya. És presidenta de la Comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament i participa en la Comissió d’Economia i Infància.

Comentaris
To Top