ESPORTS

L’Escola Pia anuncia que prescindeix de Borja Burgos

Borja Burgos al pavelló del carrer Garcilaso / Lluís Franco

Aquest vespre la junta del CE Escola Pia ha anunciat per sorpresa que “prescindeix dels serveis del tècnic Borja Burgos després que aquest decidís apostar per un altre projecte esportiu”, segons fonts del club. Aquesta destitució arriba en un moment crucial per als interessos del club sabadellenc. Quan resten cinc jornades per la conclusió, els jugadors sabadellencs juguen aquest dissabte (20.30 h) a Cal Balsach el derbi davant el Club Natació Sabadell. Un partit clau si es té en compte la situació dels de Can Colapi, tercers en places d’accés a la pròxima edició de la Copa del Rei.

A hores d’ara no hi ha cap entrenador confirmat. Des del Club s’assegura que “es valoren diverses opcions” que podrien venir de la casa o de fora.

L’entrenador de la Copa Catalunya

El tècnic de Castellar del Vallès va arribar el juliol del 2017 en substitució d’Ernest Cardona. Burgos, que havia estat escollit millor entrenador català després d’una gran campanya amb el Castellar FS, és destituït del club de manera precipitada a cinc jornades per finalitzar la competició domèstica. En l’any del seu debut a la banqueta de Can Colapi, el ja ex tècnic va aconseguir classificar a l’equip per primera vegada a la història a la final four de la Copa Catalunya i finalitzar la lliga en una meritòria quarta posició, a les portes de la Copa del Rei. Aquesta temporada, tot i el paper decebedor a la Copa Catalunya, deixa l’equip situat en posicions de Copa del Rei.

“No hi ha res tancat”

Des de l’entitat del carrer Garcilaso no s’ha volgut entrar al detall respecte al projecte esportiu que liderarà Borja Burgos. Una de les possibilitats que agafa força seria el Club Natació Sabadell. Tot i mantenir contactes amb el Catgas Santa Coloma, des del Club del carrer Montcada s’ha reconegut que és una possibilitat sobre la taula tot i que “a hores d’ara no hi ha res tancat”.

Comentaris
To Top