ESPORTS

Jordi Morales deixa la direcció tècnica del CN Sabadell

Jordi Morales a les instal·lacions de Can Llong / Ó. ESPINOSA

El palista Jordi Morales, responsable tècnic de la secció de tennis de taula del Club Natació Sabadell des del mes de setembre del 2017, deixarà aquesta funció un cop finalitzi aquesta temporada per centrar-se única i exclusivament a preparar els Jocs Paralímpics del 2020. Una decisió molt meditada i pensada per part de l’actual campió del Món de la classe 7. Totes les obligacions esportives i publicitaries que tindrà Morales de cara al proper any, fan inviable que pugui exercicir un càrrec que requereix moltes hores de dedicació com el d’entrenador d’una secció que ha superat el centenar de jugadors i que té un creixement constant.

Morales seguirà jugant i entrenant-se al CN Sabadell, a part de les sessions de treball i preparació que farà al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès amb l’entrenador Ramon Mampel. Serà una temporada 2019/2020 plena de compromisos i competicions per arribar en el millor estat de forma als sisens Jocs Paralímpics en els que participarà des de la seva estrena a Sidney l’any 2000.

El setembre del 2017, amb Morales a la direcció tècnica, es va iniciar un projecte de tennis taula al Club Natació Sabadell que comença a ser un referent d’aquest esport a nivell català com es va mostrar en el recent Campionat de Catalunya benjamí. La ciutat de Sabadell torna a estar en un primer pla al panorama tant català com estatal gràcies a la tasca realitzada per l’entitat nedadora. Un projecte esportiu, però també social obert a tothom i a tots els púbics. Petits i grans tenen cabuda i formen part del Club.

Comentaris
To Top