SANT CUGAT

La Policia de Sant Cugat deté un individu per tràfic de drogues

Cocaïna intervinguda / Policia Local de Sant Cugat

La Policia Local de Sant Cugat va detenir un individu per un presumpte delicte contra la salut pública la setmana passada. Segons expliquen des del cos policial, en el moment de la detenció, l’home, que respon a les inicials M.C., portava a sobre 21 grams de cocaïna i 4 monodosis de 0,5 grams que estaven preparades per a la seva distribució.

La detenció es va produir al barri de Coll Favà, quan una patrulla de paisà va observar un vehicle que circulava de forma sospitosa pel passeig de Francesc Macià. Quan els agents van aturar el vehicle, van procedir a escorcollar als tres ocupants. Un d’ells, M.C., era el que portava tot el material requisat.

Segons expliquen des de la policia, la cocaïna era de gran puresa i, els 21 grams que l’individu duia a sobre, poden convertir-se en 100 monodosis a l’hora de fer la seva distribució.

Aquesta detenció s’emmarca dins del seguiment coordinat que fan la Policial Local de Sant Cugat i els Mossos d’Esquadra, per la prevenció del consum i petit subministrament d’estupefaents.

Comentaris
To Top