ESPORTS

La prohibició d’utilitzar “elements de percussió” a Olímpia causa sorpresa

L'atípic cartell de prohibició col·locat per l'Ajuntament/Twitter

Els usuaris del Poliesportiu municipal Olímpia s’han trobat aquesta setmana amb un cartell que, com a mínim, causa sorpresa. Diu, literalment: “No està permès l’ús d’elements de percussió dins la instal·lació”. En principi, està ubicat en la zona propera al bar. Segons algunes persones habituals a les activitats esportives de l’Olímpia, sobretot relacionades amb el futbol, el motiu d’aquesta atípica prohibició podria estar relacionat amb les queixes d’un veí de la zona, concretament del carrer d’Atlanta, molt a prop de l’Escola Pau Casals.

Fonts consultades per Diari de Sabadell, arran del partit de juvenils entre el Sabadell i el Cerdanyola, decisiu per l’ascens, un grup d’aficionats arlequinats van donar suport a l’equip amb bombos. Era un dissabte a la tarda. “Això va provocar les queixes d’un veí que va trucar a la Policia Municipal i es va presentar a la instal·lació per comprovar-ho”, subratllen. La situació es va repetir un altre dissabte en el partit de futbol inclusiu entre el Centre d’Esports i el CE Júpiter (va començar a les 4 de la tarda) fa dues setmanes. Un seguidor habitual va tocar el bombo “per animar els nois i noies” durant tot el partit i de nou es van reproduir les queixes del veí i les trucades a la Policia Municipal.

Des de l’Ajuntament confirmen que “s’han produït queixes d’un veí i s’ha comprovat que els nivells de soroll superaven els permesos”. També assenyalen que la decisió de col·locar aquest cartell prohibitiu “es va prendre de comú acord amb el Centre d’Esports Sabadell, que és qui més utilitza les instal·lacions”. A partir d’ara, doncs, els bombos no podran accedir al Poliesportiu Olímpia.

Comentaris
To Top