Ciutat

#unmotiuCES, la nova campanya del Diari per animar el Centre d’Esports

L'afició arlequinada a la Creu Alta / LLUÍS FRANCO

Arriba el moment de la veritat. A 4 jornades pel final, 360 minuts, el CE Sabadell es troba en una situació molt delicada. Ara mateix és cuer (deixant al marge el retirat i descendit Ontinyent), però depèn d’ell mateix per evitar el descens a Tercera Divisió i la temuda plaça de playout

Des de Diari de Sabadell portem jornades promovent iniciatives amb l’objectiu de donar el màxim suport al conjunt arlequinat a través de les xarxes, i aquesta setmana no serà menys. Ara us volem preguntar el per què o per qui ha de guanyar el Sabadell el partit contra el Castelló. Un motiu, un símbol, una persona…, el que vosaltres penseu. També pot servir de motivació pels jugadors. Ho farem amb l’etiqueta #unmotiuCES; envieu els vostres missatges a través de les xarxes socials. Ja us podeu activar!

El partit, dissabte

La situació del Centre d’Esports s’explica per la enorme igualtat de la zona baixa aquesta temporada. Un total de 8 equips estan en un mocador de només 3 punts i poden produir-se encara molts moviments. A més, aquest tram final del campionat estarà farcit de duels directes, fins a 9.

El Sabadell en jugarà tres, el primer aquest dissabte a les 18 h davant el Castelló a la Nova Creu Alta. Un duel d’equips històrics amb la soga al coll. Ambdós volen sortir de la zona de perill i saben que els tres punts són vitals.

Comentaris
To Top