Vallès

Un veí de Sant Cugat mor en un accident a la C-16

L’accident, que va implicar fins a quatre vehicles, es va produir a la C-16, dins els Túnels de Vallvidrera

Imatge d'arxiu de l'entrada als Túnels de Vallvidrera / TÚNELS BARCELONA-CADÍ (CEDIDA)

El Servei Català de Trànsit ha informat aquest dimecres 1 de maig que dilluns passat a la tarda hi va haver un accident greu entre dos turismes a la C-16 que va acabar sent mortal per al conductor d’un dels vehicles, de 53 anys i veí de Sant Cugat del Vallès. Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un xoc frontal dins els túnels de Vallvidrera, sentit sud, entre dos vehicles i en el qual es van acabar veient implicats dos vehicles més.

A conseqüència del xoc, un dels conductors va resultar ferit crític i va ser traslladat a l’Hospital Clínic de Barcelona on va morir finalment dimarts. En l’accident van resultar afectades quatre persones més: una amb ferides menys greus, que va ser traslladada a l’Hospital Quirón, i tres ferits lleus, un traslladat a la Vall d’Hebron i dos a la Clínica del Pilar.

Arran de la incidència, es van activar sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra –que van rebre l’avís a les 19.28 h–, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Quant a l’afectació viària, la via va estar tallada fins gairebé les 10 de la nit.

Comentaris
To Top