Ciutat

El Sabadell vol donar el gran cop a El Collao

Els arlequinats volen donar continuïtat al gran triomf sobre el Castelló/Ll. Franco

La 36a jornada s’obre aquest divendres a les 16.30 hores amb el Sabadell de protagonista. Visita l’històric camp d’El Collao per enfrontar-se l’Alcoià, un altre rival directe. L’atípic avançament és degut a la celebració de les tradicionals festes de Moros i Cristians a la ciutat alacantina aquest cap de setmana. Tres punts de màxima transcendència que poden marcar el destí d’ambdós equips en la lliga, ara separats per 3 punts a la taula. Un triomf arlequinat significaria més de mitja permanència.

El conjunt arlequinat vol donar el cop per acostar-se a l’objectiu. Per aconseguir-ho haurà de trencar la seva nefasta ratxa a domicili on no puntua des del 9 de desembre de l’any passat. Acumula 9 visites sense cap recompensa. “Fins ara el que fem a fora no ens dóna per sumar i toca fer un pas endavant ja. Sortirem amb l’única intenció de guanyar i després veurem quines són les circumstàncies del partit”, va explicar Antonio Hidalgo minuts abans d’iniciar el desplaçament cap a terres alacantines. L’expedició ha muntat el quarter general al poble Muro d’Alcoi.

La baixa més sensible es la de Nico Delmonte per sanció. En el seu lloc ha entrat el davanter del juvenil Jandro. També ha viatjat Manuel Gato tot i els seus problemes musculars. L’alacantí és el principal dubte i sembla difícil que pugui jugar. Toto fa pensar que el capità Migue ocuparà l’eix de la defensa fent tàndem amb Fernando Pajarero, qui tornarà a El Collao la mateixa temporada, ara com a rival.

Antonio Hidalgo té clar que no sortiran a especular. “Després de la victòria sobre el Castelló el primer que els hi vaig dir als jugadors és Alcoi, Alcoi i Alcoi. Ens hem guanyat anar a El Collao depenent de nosaltres mateixos i hem de sortir pels tres punts. L’empat? Hi pensaré en el minut 89, abans només penso a guanyar perquè ho necessitem”. Sobre l’ambient que es trobaran reconeix que “és un dels camps més difícils que vaig visitar de jugador. Serà dur i fins i tot hostil contra nosaltres, però hem de saber treballar en aquest ambient”. L’Alcoià afronta el partit en situació límit i només li val la victòria per continuar amb vida. El Collao ja no sembla el fortí de fa uns anys i de fet l’Alcoià és el pitjor local amb només tres victòries fins ara. S’enfrontarà, això sí, al pitjor visitant. El partit serà dirigit pel col·legiat Kevin Javier Moreno Muñoz, del Comitè murcià. Només té 26 anys i és la seva primera temporada a la categoria. Una prova de foc.

Arturo és baixa

S’ha sabut a última hora. Tothom pensava que Arturo estava en la llista -el club no l’ha facilitat-, però Arturo no ha viatjat a terres alacantines. Ja no va poder sortir de titular contra el Castelló. Els seus problemes musculars l’han deixat finalment a Sabadell i ara caldrà esperar la seva evolució per veure si pot jugar davant l’Ejea en l’últim partit de lliga a la Creu Alta. Una baixa sensible.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top