Diners

Midas s’expandeix amb un taller a Sabadell

Taller Midas / D.S

Midas ha obert un nou taller a Sabadell. És el primer establiment de la xarxa especialitzada en el manteniment integral de l’automòbil i la motocicleta. El centre, que està situat al carrer Marià Aguiló, disposa de 800 metres quadrats i compta amb quatre elevadors de cotxes i un de moto. El de Sabadell és el quart centre inaugurat per la cadena des del mes de gener a l’Estat, on compta amb un total de 159 tallers –dels quals 142 són gestionats en règim de franquícia i 17 en propietat–. A la província de Barcelona, Midas té 23 centres.

Com a la resta d’establiments, el taller de Sabadell ofereix la reparació i substitució de pneumàtics, bateria, oli i filtre, frens amortidors, embragatge, corretges de distribució, sistemes de transmissió, climatització o escombretes. A més, també distribuirà pastilles de frens i amortidors i altres productes de la marca pròpia Origin’All.

“Amb aquesta obertura seguim avançant en un full de ruta molt ambiciós que ens permetrà obrir 13 tallers durant l’any en diferents punts estratègics com Catalunya, Castella-la Manxa o Extremadura”, ha comentat el director d’Expansió de Midas. Estan posant el focus de forma especial en l’àrea específica per a motos. L’objectiu de la companyia és incrementar un 30% les vendes en aquest segment.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top