ESPORTS

El juvenil del Sabadell torna a la Lliga Nacional

El conjunt sabadellenc ha començat la celebració en el terreny de joc/Ll. Franco

Fet. El juvenil del Centre d’Esports ha consumat el retorn a la Lliga Nacional després d’imposar-se per 3-1 a l’At. Segre en el Poliesportiu Olímpia amb el suport d’un bon nombre de seguidors sabadellencs. Encara que no té el títol assegurat en el seu frec a frec amb el Cerdanyola, els arlequinats s’han assegurat ser els millors segons i, per tant, l’ascens matemàtic. Ara volen posar la cirereta amb el campionat sense perdre cap partit en tota la competició en l’última jornada.

No ha estat gens fàcil la victòria contra el conjunt lleidatà que s’ha avançat en el marcador en el minut 13, aprofitant els nervis dels locals. Però els jugadors de Jose Manuel Pérez s’han refet amb rapidesa i abans del descans ha igualat Vladyslav Kapotum, protagonista del partit a l’aconseguir també el segon gol en el minut 70 que ha desfermat l’eufòria. Ha sentenciat en el minut 89 el golejador Jandro que ha jugat uns minuts després de viatjar amb el primer equip a Alcoià unes hores abans. Precisament la presència de Jandro, que ha debutat a Segona B, i Marc Asturgó en convocatòries del primer equip demostren l’alt nivell d’aquest equip.

Amb el xiulet del col·legiat han començat les celebracions sobre la gespa artificial d’Olímpia amb aficionats i familiars. També cal destacar la presència del director general del club, Bruno Batlle, que ha felicitat als nois per l’èxit. Després la festa s’ha traslladat al vestidor i sota la dutxa, com marca la tradició. D’aquesta manera, la pròxima temporada es podrà recuperar el derbi sabadellenc juvenil per excel·lència entre Sabadell i Mercantil després que els de Carlos López asseguressin la categoria fa una setmana. També és important el salt de l’equip arlequinat en la nova estratègia del Futbol Base, ara gestionada de nou pel mateix club.

Comentaris
To Top