Ciutat

Ramon Vidal (Ara Sabadell): “Necessitem teixir la ciutat amb valor ètics”

Els vuit primers candidats a la llista d'Ara Sabadell durant l'esdeveniment / MARIA POVEDA

Ara Sabadell ha presentat a l’Espai Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer les principals propostes del seu programa per aquestes eleccions municipals del 26 de maig. El número 1 de la candidatura i actual regidor de Salut, Ramon Vidal, ha estat acompanyat dels vuit primers números de la llista: Francisco GarcíaEsther Lopera, Soledad García, Xavier Arruebo, Nadia Laaraj, Antonio Sosa i Marta Campoy.

L’alcaldable del partit ha presentat el programa d’Ara Sabadell així com les diferents propostes que volen portar a terme. Segons el candidat, totes les propostes oscil·len entre tres grans grups: la cohesió per l’entorn, el compromís amb les persones i el treball digne. Aquest últim punt ha estat el més emfatitzat durant tot l’esdeveniment. En paraules de Vidal, “és impossible garantir l’estabilitat d’una ciutat sense contractes estables”, és per això que part dels seus esforços aniran destinats a la recuperació dels contractes de més de 12 mesos.

La número 3 a la llista, Esther Lopera, ha assegurat que el partit està format per “gent senzilla” i per això volen prioritzar els diners públics i destinar-los a la millora dels serveis pel poble. En concret, ha mecionat les escoles sabadellenques que, segons la candidata, “no haurien de tenir diferències entre elles segons el barri on estiguin situades”.

De forma general, els candidats han destacat la necessitat de teixir una ciutat “amb valors ètics”. Per aconseguir-ho, asseguren ser un partit que porti a terme “una escolta activa” per a tots els ciutadans. “Tots tenim drets però també tenim deures” ha conclòs el cap de llista Ramon Vidal.

Comentaris
To Top