Diners

El Banc Sabadell, el primer a integrar AmazonPay

L’entrada del Banc Sabadell a la plaça de Sant Roc / LLUÍS FRANCO

Pagar les compres en línia sense haver de facilitar les dades personals o el número de targeta. Això és el que permetrà la integració d’AmazonPay en els sistemes de pagament en comerços virtuals del Banc Sabadell.  L’entitat presidida per Josep Oliu s’ha convertit el primer banc espanyol que incorpora aquest nou sistema de pagament.

AmazonPay és el servei de pagaments en línia d’Amazon, que utilitza la base de dades dels compradors i clients d’Amazon.com i les ofereix la possibilitat de fer els seus pagaments amb els seus comptes en altres llocs i plataformes de comerç electrònic. Com que hi està vinculat el compte de l’usuari a Amazon, no serà necessari que el comprador teclegi l’adreça de l’enviament de la compra, ja que podrà seleccionar-la d’entre les adreces registrades al seu usuari d’Amazon.

El subdirector general del Banc Sabadell i director de Customer Solutions, Albert Figueras, ha indicat que l’objectiu principal de la incorporació d’aquest nou sistema és “oferir la més gran diversitat d’alternatives de cobrament perquè els compradors paguin amb el seu sistema de pagament habitual o preferit”. A més, Figueras ha destacat que  amb AmazonPay  “els comerços en sortiran beneficiats, ja que amb aquest sistema el temps de compra es redueix, cosa que augmenta la ràtio de conversió –les compres finals en l’e-commerce–”.

El Banc Sabadell ja disposa de sistemes de pagament basats en targeta, solucions pròpies de la banca espanyola com Bizum. D’aquesta manera ara incorpora altres sistemes de pagament com AmazonPay per atendre la demanda dels comerços, oferint una més gran diversitat d’alternatives de cobrament.

Un 30% més de vendes en línia

La facturació en vendes en línia del Banc Sabadell ha augmentat un 30% l’últim any. En aquest sentit, l’entitat financera veujusticada la importància de l’acord com el que ha subscrit amb Amazon ja que ampliarà la possibilitat d’augmentar encara més la facturació del banc en aquest àmbit.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top