ESPORTS

L’operació-permanència del Sabadell passa pels 45 punts

El president Esteve Calzada confia en la reacció dels jugadors/Ll. Franco

A 2 jornades pel final, la zona baixa del grup tercer de Segona B continua molt calenta. Només està descendit el retirat Ontinyent i un total de 9 equips es veuen implicats matemàticament en la lluita per fugir del fantasma de la Tercera Divisió. Entre ells un Sabadell que ara mateix ocupa posició de descens, però encara depèn d’ell mateix en un 99,9 de possibilitats. De fet, és comptabilitzen ara mateix un total de 16.683 combinacions possibles i només en una el conjunt arlequinat es veuria perjudicat arribant a la xifra dels 45 punts. Aquest serà l’objectiu, o sigui guanyar a l’Ejea de los Caballeros i al camp de l’Olot en l’última jornada de lliga.

Un hipotètic i improbable triple empat a 45 entre Alcoià, Teruel i Sabadell condemnaria als arlequinats. Perquè això passi, Castelló i València Mestalla haurien de fer el ‘6 de 6’ i acabar amb 46 punts. Per la seva part, el Teruel hauria d’igualar amb l’Olot i després guanyar al camp d’un Cornellà que encara pot tenir opcions de playoff. D’altra banda, l’Olot també es podria veure perjudicat en un rocambolesc empat a 45 amb Teruel, Sabadell i Alcoià. El conjunt gironí també hi surt perdent en un possible empat amb Alcoià i Sabadell. Combinacions força complicades.

Curiosament, la salvació arlequinada també seria possible amb 43 punts. Necessita uns supòsits molt concrets en la pròxima jornada: l’empat en el Conquense-Castelló; el triomf del Peralada sobre l’Alcoià i el triomf sobre l’Ejea per dos o més gols de diferència per guanyar-li l’average. D’aquesta manera sempre tindria per sota a Conquense, Alcoià i Peralada o Ejea que s’enfronten en l’última jornada entre si. Fins i tot seria factible eludir el playout amb 43 si Castelló, València Mestalla i/o Teruel fallen.

Pendents dels lesionats

En l’àmbit esportiu, Antonio Hidalgo ja sap que no podrà comptar amb Arturo i Gato per les seves lesions musculars. S’ha acabat la temporada per ambdós jugadors. En canvi, sembla que podrà recuperar a Néstor i Pajarero, substituïts a El Collao. Caldrà comprovar la seva evolució en els pròxims dies. També pot tornar Nico Delmonte després de complir la sanció.

El club ha posat en marxa una nova campanya per aconseguir un bon ambient a la Creu Alta. L’entrada de general costa 5 euros i els socis tenen a disposició 4 invitacions. També es repartiran entre els familiars del Futbol Base. El partit es jugarà diumenge a les 6 de la tarda com la resta de la jornada per la unificació d’horaris establerta per la Federació Espanyola de futbol. A la banqueta de l’Ejea, per cert, s’asseu l’extècnic arlequinado Guillermo Fernández, Romo.

Comentaris
To Top