Vallès

Busquen una estudiant de la UAB desapareguda a París

La Policia Francesa busca a la Natalia Sánchez Uribe, una estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona, que va desaparèixer el passat 1 de maig a París. La jove de 22 anys, estudiava a la facultat de Ciències Econòmiques de la UAB, i estava cursant una beca Erasmus a l’Escola d’Economia de la Sorbona de París.

El dia de la seva desaparició, la Natalia estava en plena mudança. La jove havia residit en un pis del districte 14 de la capital francesa i s’estava traslladant a casa d’una amiga espanyola. Aquest dilluns, l’oficina de relacions internacionals de l’Escola d’Economia de la Sorbona, va informar que s’havia localitzat la seva motxilla amb un ordinador portàtil i el seu telèfon mòbil, en un parc pròxim de la universitat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top