ESPORTS

El ciclista Toni Torrejón afronta el seu repte més extrem

El sabadellenc amb la bicicleta Brompton que intentarà el repte

És un especialista en reptes extrems solidaris, però el ciclista sabadellenc i monitor de l’escola de ciclisme Vallès de Terrassa, Toni Torrejón, ha decidit fer un pas més. Amb la col·laboració de la marca Madform i Movimiento Azul, aquest dijous iniciarà el seu màxim repte que pot significar un rècord mundial. Consistirà a acumular el desnivell de la muntanya més alta del món, l’Everest (8.848 metres), multiplicat per dos i superar la vertiginosa xifra dels 17.696 metres.

Per completar l’objectiu haurà de pujar i baixar el Turó de l’Home, punt més alt del massís del Montseny, les vegades que siguin necessàries fins a completar la xifra màgica. Torrejón ho intentarà amb una bicicleta Brompton plegable i amb unes peculiaritats molt especials: rodes de només 16”, un únic plat i 6 velocitats. “És el més complicat que m’he plantejat mai, però ho afronto amb molta il·lusió i disposat a patir per tenir èxit”, explica. La previsió apunta que s’iniciarà dijous a les 6 del matí i acabaria el migdia de dissabte si tot va bé. Més de 50 hores sobre la bicicleta.

La prova també té, com sempre, el seu vessant solidari. En aquesta ocasió és donar visibilitat al Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) per a una millor integració en la societat sense patir cap mena de discriminació en matèries de salut i educació.

Comentaris
To Top