Ciutat

Neix el web informatiu del serveis i recursos de cada districte de Sabadell

Capçalera del nou web dels districtes / Ajuntament

L’Ajuntament ha presentat una nova pàgina web informativa dels serveis i recursos que existeixen en els 7 districtes de la ciutat. L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania els recursos disponibles més propers i les novetats.

Informació detallada de cada barri

El web està organitzat per accedir ràpidament a la informació. Està encapçalat per un buscador on l’usuari pot conèixer de quin districte, sector i barri és introduint l’adreça i observar els serveis i les seves ubicacions. A la part inferior, hi ha un mapa interactiu en cas de saber-ne la locatització on pot consultar directament la informació.

En l’apartat dels serveis, es troben el recursos propers com les oficines d’atenció ciutadana, biblioteques, poliesportius, centre d’atenció primàries, serveis socials, centres educatius i equipament juvenils. També proporciona informació de la Regidoria i dades bàsiques de superfície.

La pàgina també inclou un apartat de notícies relacionades amb el territori, avisos, afectacions de trànsit i altres interessos veïnals. També permet accedir als butlletins municipals Hola barris.

Comentaris
To Top