ESPORTS

Quico Díaz: “Estic molt, molt convençut que ho tirarem endavant”

Quico Díaz aquest diumenge al Municipal de Ca n'Oriac / LLUÍS FRANCO

El Sabadell Nord travessa el moment més complicat de la temporada. Després d’una gran primera volta, el conjunt de Quico Díaz necessita urgentment tornar al camí de la victòria per aconseguir la permanència a Primera Catalana en l’any del debut.

Sembla que costarà més del previst. Què li ha passat a l’equip? En primer lloc, cal tenir present que a la majoria dels equips del grup han passat per una situació com la que estem travessant. Nosaltres encara no hi havíem passat i, malauradament, ens ha tocat ara. En segon lloc, i no menys important, el Sabadell Nord va començar la temporada amb 22 jugadors i ara…A la línia defensiva tenim a Montero -lesionat des del novembre-, Alejandro -baixa des del duel a Rubí- i Ángel que va veure’s obligat a deixar l’equip en el mes de desembre. A més, cada setmana tenim lesions, sancionats, gent que per motius de treball o familiars deixen de venir. És un cúmul de circumstàncies que quan tot va bé, ningú hi presta la més mínima atenció però quan les coses van mal dades és quan te n’adones de la situació que pateixes. Ara, quan ja no tenim el coixí de punts, necessitem més que mai sumar entre 3 i 4 punts per salvar-nos.

De lluitar per la tercera posició fa un parell de mesos amb el Palamós, a lluitar per allunyar-se del descens…Sempre he estat una persona molt previnguda i des del principi he pensat que la permanència mai l’hem tinguda tan assegurada com molta gent es pensava. Primer havíem d’aconseguir la permanència i després lluitar per altres reptes. Com ho farem?, l’equip s’ha de reinventar i hem de treballar els tres dies com mai. Anirem al camp de la Guineueta a intentar guanyar com sigui i sinó, a Farners o a casa amb el Banyoles. Ens hi deixarem la vida. Aquest equip continuarà competint i lluitant amb tots els efectius que tinguem disponibles.

La Guineueta ja ha fet els deures. Creus que us pot afavorir? Et pot influir positivament en el fet que l’equip rival baixi el ritme i les ganes de competir però també els equips que un cop estan salvats i en dinàmica positiva, amb qualsevol ocasió aconsegueixen la victòria. Una situació oposada a la nostra, quan estàs malament un petit detall et pot enfonsar. Espero que ells es deixin anar i nosaltres anem a per totes i d’una vegada puguem aconseguir els tres punts.

Convençut que s’assolirà l’objectiu? Estic molt, molt convençut. L’ADN d’aquests jugadors, les ganes i la il·lusió per tirar això endavant, serà el que ens permetrà aconseguir-ho.

Comentaris
To Top