ESPORTS

Esteve Calzada agraeix el suport de l’afició i demana un últim esforç a tothom

Esteve Calzada confia plenament en la capacitat de la plantilla/Ll. Franco

El president del Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell, Esteve Calzada, ha llançat un missatge d’agraïment a l’afició arlequinada. Ho ha fet en declaracions exclusives a Diari de Sabadell. “Vull donar el meu agraïment a l’afició pel suport que ha donat a l’equip durant tota la temporada malgrat que ha estat per sota de les expectatives en l’àmbit esportiu. Té molt mèrit la seva implicació tant a casa com a fora, fins i tot en llocs on costa d’arribar”.

De cara al decisiu partit de diumenge, el president demana un últim esforç. “Des del club estem intentant facilitar l’accés al partit sense arribar al punt de portes obertes perquè seguim tenint una responsabilitat cap al soci i volem donar valor al fet de treure’s el carnet i venir sempre a l’Estadi. Ara l’equip necessita el màxim suport de tothom”.

D’altra banda, Calzada també s’ha referit al compromís dels tècnics i jugadors. “Són molt conscients que ens juguem moltíssim i estan mentalitzats per tirar endavant com sigui el partit contra l’Ejea. Confio plenament en la seva resposta per aconseguir l’objectiu de la permanència”. Com ja va explicar en el seu moment, no es referirà al futur de l’entitat fins que acabi la temporada.

Comentaris
To Top