Publicitat
Ciutat

100% Sabadell farà campanya amb un bus turístic de dos pisos

Els membres de la llista de 100% Sabadell posen amb els cartells electorals davant el seu bus turístic / D. S.

Cap a les 21 h, un sorprenent autobús turístic de dos pisos pintat de blau s'ha instal·lat al Racó del Campanar. És l'element que estructurarà la campanya electoral de 100% Sabadell: "Farem els mítins i els actes al pis superior del bus, que està obert, perquè volem que els ciutadans vegin la ciutat des de la nostra perspectiva", ha dit Marisol Martínez, cap de llista del partit, en l'inici de la cursa electoral.

"Des de dalt d'aquest bus, veiem Sabadell com un municipi amb molt potencial i ganes d'avançar", ha afegit Martínez, per a qui aquest vehicle simbolitza "la marxa" que volen imprimir-li a la ciutat. "És marxa en tots els sentits: econòmica, d'anar cap a endavant, de fer festa i cultura i de sacsejar la ciutat de dalt a baix", ha insistit.

A sobre d'aquest bus -que llueix impreses al costat les cares dels primers números de la llista de 100% Sabadell-, els membres d'aquest partit recorreran els barris i carrers de Sabadell. "Molta sort a la resta de companys d'altres candidatures", ha conclós Marisol, amb la vista posada en els comicis del 26 de maig.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top