Eleccions municipals

Esteban Gesa: “Farem una campanya pensant només en la ciutat”

El PP ha donat el tret de sortida a la campanya electoral amb un acte íntim a la seva seu

Foto de família de l'inici de campanya del Partit Popular de Sabadell, aquest dijous 9 de maig / LLUÍS FRANCO

La petita seu del Partit Popular de Sabadell al carrer Àngel Guimerà ha estat l’espai escollit per la formació per donar el tret de sortida a aquesta campanya electoral. Acompanyat per bona part dels membres de la seva llista, el candidat Esteban Gesa ha marcat les línies generals del seu programa i ha aprofitat per criticar la tasca duta a terme pel consistori en la darrera legislatura. “Durant quatre anys la ciutat ha estat parada i segrestada per un govern que ha estat més ocupat amb els seus guirigalls independentistes que en altres coses”, ha dit el popular, “nosaltres governarem per a tots“.

En aquesta línia, Gesa ha indicat que la seva campanya es farà barri a barri i se centrarà en les necessitats dels habitants de Sabadell. “Farem una campanya pensant només en la ciutat i en ser útils. Defensarem una Sabadell plural, dins d’una Catalunya plural, i amb la unitat d’Espanya com un valor molt clar”, ha dit el candidat. Gesa considera que l’actual consistori, “només ha governat per menys de la meitat de la ciutat”, i es presenta com una alternativa política útil i tècnica. “Si en comptes de gestors, la ciutat està dirigida per activistes, passa el que passa…”, ha opinat.

El cap de llista ha criticat la gestió del govern en matèria de seguretat, neteja de la ciutat i manteniment de la via pública. També ha censurat els “viatges a Waterloo” d’alguns membres del govern i ha assegurat que aquests han estat més preocupats pels “seus llacets i pancartes” que per la ciutat. “Hi ha molt diputat frustrat en aquest govern”, ha dit. Gesa ha resumit els seus objectius en tres: impostos, seguretat i bona gestió. S’ha compromès a “baixar les taxes que paguen tots els sabadellencs: l’IBI i la taxa de residus”.

Una llista “de barri”

La candidatura del PP a Sabadell compta amb veïns de gairebé tots els barris de la ciutat. “Són gent treballadora i honrada que es preocupa per com de malament està la ciutat. Molts no havien pensat mai d’entrar en política”, ha dit Gesa. Segons el líder del partit, la llista d’enguany està renovada gairebé per complet i compta amb el suport de membres d’entitats culturals i esportives de tota la ciutat. “Som una candidatura molt de barri. Una candidatura absolutament de ciutat“, ha assegurat.

Gesa no ha volgut fer elucubracions sobre els resultats de les pròximes eleccions, però s’ha mostrat confiat de tornar a entrar al consistori “amb el major nombre de regidors possible”. Al Partit Popular, asseguren des del grup, no els preocupa la irrupció de formacions com VOX ni consideren que s’hagi de dividir el vot de la dreta. “La gent vota molt diferent a totes les eleccions”, ha indicat Gesa.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top