Ciutat

Farrés (PSC) treu perfil feminista per guanyar l’alcaldia de Sabadell

La candidata socialista utilitzarà el lema La primera alcaldessa de Sabadell per intentar recuperar l’alcaldia de la ciutat

Farrés, observant el seu cartell de campanya / Óscar Espinosa

L’alcaldable del PSC, Marta Farrés, ha donat el tret de sortida a la campanya de les eleccions municipals amb un reclam clarament feminista. La candidata socialista utilitzarà el lema La primera alcaldessa de Sabadell per intentar recuperar l’alcaldia de la ciutat, que fa tot just quatre anys van perdre en mans de l’actual govern quatripartit.

Farrés ha desvelat el seu cartell electoral en un lloc estratègic, un dels feus històrics del vot socialista: el parc de la Granja del Pas, situada just a l’extrem sud de la ciutat, al barri de Campoamor. La candidata ha tret un perfil marcadament pensat en els barris i ha demanat acabar “amb la Sabadell a dues velocitats”, és a dir, la frontera entre Centre i els barris perifèrics.

Foto de candidats socialistes / ÓSCAR ESPINOSA

“Que estem avui al sud no és gratuït. Venim aquí perquè la ciutat és això!”, ha exclamat Farrés en un discurs íntegrament en castellà. Com a elements claus de campanya, la candidata ha apuntat la seguretat i la neteja, qüestions que considera que s’han de resoldre en el proper mandat.

Una campanya “intensa”

L’alcaldable socialista afronta una pugna electoral tan imprevisible com la cursa electoral del 1999, quan el PSC va guanyar l’Entesa per tan sols 99 vots. Farrés ha explicat al D.S. que preveu que aquesta campanya serà “intensa”. Ara bé, no vol parlar de la dualitat entre ERC i el PSC: “Sortim a guanyar. I sortim a explicar el nostre projecte”, ha exposat Farrés i ha afegit: “Jo no entraré en un discurs més exaltat, com d’altres”.

No obstant això, en l’acte públic, Farrés ha apuntat directament cap al candidat republicà, fent una clara referència al seu càrrec com a delegat del govern català a Barcelona que combina amb el de tinent d’alcalde. “Jo surto a guanyar per Sabadell. Jo no surto per ser delegada del govern o per un lloc a la Generalitat”, ha sentenciat Farrés.

Comentaris
To Top