Ciutat

Morell (Podem Sabadell): “Volem feminitzar el ple de l’Ajuntament”

Podem Sabadell amb els cartells de campanya / D.S.

L’alcaldable de Podem Sabadell, Marta Morell, ha arrencat avui la cursa en unes eleccions que seran “molt decisives” per a Sabadell. Amb el lema ‘Entre totes podem‘, s’ha presentat el cartell de Podem Sabadell al Racó del Campanar, on s’han retratat els integrants de la candidatura.

Morell ha defensat que l’objectiu de la seva formació és “feminitzar el ple de l’Ajuntament“. En aquest sentit, ha reivindicat els lideratges femenins posant d’exemple la seva formació en què l’alcaldable i la número 2 són dones.

L’alcaldable ha destacat també que Podem és una candidatura que “va més enllà dels partits” i que pretén que “hi hagi més participació de la ciutadania en les preses de decisions” per aplicar les polítiques que resolguin els problemes ciutadans. “Volem posar al centre la vida dels sabadellencs”, ha assenyalat Morell.

La candidata de Podem Sabadell  ha avançat que informaran del seu projecte als barris amb carpes informatives i actes. “No han d’haver-hi diferents velocitats, ha de ser un Sabadell que vagi a la mateixa velocitat”, ha defensat l’alcaldable.

Comentaris
To Top