Ciutat

Primàries escalfa motors amb l’inici de campanya

Segons Àngels Folch, la candidata, Primàries és “una eina importantíssima per acomplir l’objectiu republicà”

Fotografia: Lluís Franco

El petit local del carrer de la Creueta s’ha emplenat de gom a gom aquesta nit, just per celebrar la trobada amb els candidats i seguidors i preparar l’enganxada de cartells. Àngels Folch, alcaldable per Primàries, ha destacat en la seva primera nit electoral el perquè i el com d’aquesta candidatura que es defineix com independentista i amb una clara voluntat de canviar la forma de fer poliitica als ajuntaments i al país.

Aquest projecte ha dit Folch, ha d’engrescar aquells que tinguin ganes de fer arribar la República a tot el paisi que creguin ho poden fer a traves dels ajuntaments, segons Folch “una eina importantissima per acomplir l’objectiu republicà“.

Una vegada més, Folch ha posat de relleu la necessitat d’unir forces dels ciutadans revalidant els molts exits obtinguts en convocatòries al carrer, després que ells, ha dit, propossessin a les forces independentistes de la ciutat un pacte unitari “no els proposavem que renunciessin a res, només que anéssim tots plegats, pero no va poder ser” ha dit Folch.

Demà aquesta candidatura que reconeix te escassetat de recursos, començarà a fer campanya a través de voluntaris i amics que els ajudaran a encartallar i repartir fulletons informant del seu projecte independentista i republicà.

Comentaris
To Top