Ciutat

Joan Berlanga (Sabadell en Comú): “Animem a no votar marques sinó projectes”

Sabadell en Comú ha començat la campanya electoral d’aquestes eleccions municipals animant a “no votar a un, a no votar marques, a votar projectes”, en paraules del seu cap de llista, Joan Berlanga. El candidat ha reclamat a la ciutadania que s’informi de qui són els candidats que es presenten als comicis per saber “d’on venim, què hem fet i què hem aportat a la ciutat”. Pels cartells de campanya, els comuns han optat per un retrat de Berlanga acompanyat de l’eslògan ‘Amb tu avancem’ en català, ‘Contigo avanzamos’ en castellà.

La candidatura dels comuns, aquest vespre / CEDIDA

Berlanga ha destacat que se senten preparats per liderar la ciutat “reprenent el fil” de l’herència del PSUC i assegura que tenen la capacitat de representar tothom, “que és una funció que ha de tenir l’alcalde”, segons ha apuntat.

Hereus del PSUC

Sabadell en Comú s’ha fet la fotografia d’inici de campanya a les mateixes escales del Mercat Central on fa quaranta anys el PSUC va donar el tret de sortida a la campanya de les municipals. “Venim de lluny, tant com el 1979”, ha apuntat el candidat Joan Berlanga.

La imatge de la candidatura d’Antoni Farrés del 1979 / CEDIDA

Comentaris
To Top