Ciutat

La manifestació de l’esplai La Baldufa aplega centenars de joves demanant respecte a l’entitat

Membres de l’esplai protagonitzen una cercavila de protesta pel robatori al seu local

Nens i nenes de l'esplai La Baldufa manifestant-se al barri de Can Puiggener / ÓSCAR ESPINOSA

Els monitors i els joves assistents de l’esplai La Baldufa s’han reunit per a manifestar-se en contra dels últims fets que han tingut lloc a l’esplai i demanar, per sobretot, respecte cap a l’entitat.

La setmana passada l’esplai La Baldufa va patir un robatori que ascendeix a un valor total de 6.000 €. Com a entitat, l’esplai ha volgut mostrar el seu rebuig a través d’una cercavila que ha començat amb una concentració a la plaça Isabel Vilà i que ha passat per diferents carrers de Can Puiggener fins a arribar a la destinació final de la manifestació, la plaça Primer de Maig.

Amb pancartes on es llegien paraules com “respecte” o “tolerància”, centenars de joves avançaven al crit de “el barri de Can Puiggener es respecta” i “no ens mireu, uniu-vos”. L’Anna, juntament amb un grup de joves situats al capdavant de la manifestació, reivindica que l’esplai “no s’aturarà” malgrat el cop rebut. “És vergonyós perquè aquí treballen només voluntaris” ha afegit.

Un cop la cercavila ha arribat a la plaça Primer de Maig, alguns dels monitors i assistents de l’esplai han expressat les seves reflexions i sentiments respecte al succés de la setmana passada. “No estem enfadats, ens sentim decebuts” ha expressat una de les nenes que freqüenta l’espai. En aquest aspecte es reafirma la Marta Rodríguez, una de les monitores de l’esplai. “La Baldufa és oberta a tothom i ens fa mal que els mateixos veïns del barri ens hagin fet això”. Malgrat tot, Rodríguez considera que és una bona oportunitat per a començar des de zero gràcies a la confiança i el suport que han rebut durant aquests últims dies.

Un minut de silenci ha posat el punt final a la manifestació seguit d’un minut de soroll amb el clam “gira gira La Baldufa”.

Comentaris
To Top