Diners

Consens per fer Alberich president de la Cambra

Ramon Alberich, el candidat a la presidència de la Cambra de comerç / VICTÒRIA ROVIRA

Ple suport a Ramon Alberich. Els tres vocals de la candidatura Cambres: Eines de País –promoguda per l’ANC– que han estat proclamats a les eleccions a la Cambra de Comerç de Sabadell, votaran a favor d’Alberich com a president de l’entitat. Pau Monràs, de Global Trading Activities; Àlex Fenoll, de Fenoll Cruells Indústries; i Llorenç Domènech, de l’Escola de Música Creu Alta, han celebrat poder formar part del ple de la Cambra “per defensar els interessos dels autònoms i les petites empreses catalanes”.

Els comicis es van celebrar dimecres de forma presencial per decidir els òrgans de govern de totes les cambres catalanes. A Sabadell hi podien participar 11.685 electors, que només podien votar en 2 dels 13 grups d’activitat. Els candidats de la resta de categories ja han estat proclamats com a membres del ple, perquè el nombre de places ja ha quedat cobert amb els que s’hi havien presentat. Als comicis només hi han participat 189 electors en els grups

En el grup 8.1 –corresponent a la venda i reparació de vehicles de motor i motocicletes; comerç a l’engròs i intermediaris, reparació d’ordinadors, efectes personals i domèstics– és on ha obtingut representació Eines de País amb l’empresa Global Sourcing Activities (32 vots), juntament amb Gabarró Hermanos (50 vots) i Injecció Amac (37 vots).

L’altre grup on hi havia disputa era el 12.1, de les activitats immobiliàries. Ramon Palau Sol
(16 vots), Trading Inmobiliario (15 vots) i Mañero Constructor (14 vots) són els aspirants que han aconseguit un vocal cadascú.

Amb les votacions presencials realitzades i els cinc representants que aporten les organitzacions empresarials a la Cambra, quedaran definits 35 dels llocs que conformaran el ple.

Dijous passat es va obrir el període –fins al pròxim 16 de maig– per a la presentació de candidatures per part d’empreses de major aportació

3 de 4 candidats proclamats

Cambres: Eines de País, la candidatura promoguda per l’ANC, el Centre Català de Negocis, Sobirania i Justícia i la Fundació Catalunya Estat ha irromput a les eleccions a la Cambra de Comerç de Sabadell. Eines de País ha aconseguit entrar 3 dels 4 candidats. L’últim a ser escollit va ser Pau Monràs, de Global Trading Activities, que ha assenyalat que la candidatura de Ramon Alberich “agruparà totes les sensibilitats”. En tot cas, ha defensat l’objectiu d’estar presents “en espais estratègics”

Àlex Fenoll, que va sortir proclamat directament, ha explicat que treballarà “des del punt de vista de ciutat perquè és un motor i mai ha tingut un pes dins de les cambres de Catalunya”. Fenoll ha destacat que “Ramon Alberich és la persona adequada per liderar la Cambra, és una persona de consens i molt preparada”.

Llorenç Domènech ha destacat que la presència d’aquesta candidatura aportarà “aire fresc, cares noves i diferents sensibilitats”.

Comentaris
To Top