Ciutat

Esquerra es posa com a prioritat ajudar i acompanyar els autònoms

Juli Fernàndez (ERC) ha visitat aquest diumenge al matí el mercadet de la Zona Hermètica. Durant la visita ha aprofitat per destacar la importància dels treballadors autònoms. Fernàndez ha explicat que, a banda de la reordenació de l’espai públic i dels comerços de la ciutat, també prioritzaran l’assistència i acompanyament dels autònoms.

“Serem un ajuntament que acompanyarà i liderarà la reforma de l’Estatut dels Autònoms a nivell legislatiu” ha insistit el republicà. Fernàndez ha assegurat que estaran al servei d’aquests treballadors de forma “incansable”.

Visita al mercadet

Fernàndez ha passejat pel mercadet de Zona Hermètica acompanyat del tercer a la llista republicana, Gabriel Fernàndez, i la número 6, Paqui Maya. Durant el matí han aprofitat per passejar i saludar als paradistes en un mercat força ple, però menys del que és habitual a causa del pont de la Salut.

Un acte que arriba després que ahir a la tarda Esquerra Republiana presentés la seva llista electoral. Una llista que Fernàndez va assegurar que és “molt diversa” amb l’objectiu de “poder pactar amb diferent gent”.

Esquerra Sabadell presenta la seva llista amb la diversitat com a bandera

Comentaris
To Top