Ciutat

L’Aplec pren els carres sabadellencs amb desenes d’activitats

Multitud d’activitats i actuacions es distribueixen al llarg de l’eix central de la ciutat

Un ninot a una de les actuacions de l'Aplec al carrer / LLUÍS FRANCO

Torna un any més l’Aplec al carrer amb multitud d’activitats i actuacions per a tots els públics. Durant tot el dia, l’eix central de la ciutat romandrà tallat a la circulació. En concret, hi ha tres punts neuràlgics de l’Aplec: l’avinguda de Matadepera amb carrer de les Salenques fins a la Gran Via; carretera de Prats amb carretera de Francesc Layret fins a l’avinguda Onze de Setembre i per últim, l’avinguda Barberà amb Gran Via fins al passeig Almogàvers.

Una zona de futbol comença amb el segon punt d’activitats a la Creu Alta. En un petit camp tancat, desenes de nens jugaven a futbol supervisats pel Roger, el monitor. “Han vingut nens i nenes durant tot el matí” ha assegurat.
Baixant fins a l’avinguda Onze de Setembre, un espectacle de ninots ballarins captava l’atenció dels més petits. Al costat, diferents taules amb jocs de taula permeten que les famílies gaudissin de jocs tradicionals com el diable o els bastons.

/ LLUÍS FRANCO

A l’avinguda Barbera, el tercer i últim punt de l’aplec, dos ninots que representaven el sol i la lluna voltaven per l’avinguda en bicicleta sota l’atenta mirada dels nens. En aquest mateix espai, s’hi disposen diferents taules on qui volgués podia posar en pràctica les seves habilitats artístiques.

Per últim, dues grans cistelles de basquet posaven el punt final al tercer punt de l’Aplec al carrer. Els monitors juntament amb els nens i nenes jugaven una partida conjunta. En aquest cas, segons expliquen el Guille i el Daniel, l’activitat no havia estat “gaire freqüentada”. Sigui com sigui, centenars de nens i nenes han gaudit d’activitats i actuacions durant tot un diumenge assolellat.

/ LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top