Ciutat

Les línies mestres de la Crida per Sabadell: lluita contra la corrupció i barris

Nani Valero i Albert Boada / D.S.

La lluita contra “els incompliments” de l’empresa de neteja viària SMATSA, la reclamació als bancs de la cessió de pisos buits i sancions a les subministradores per tallar l’aigua o la llum a persones en una situació econòmica delicada. Així ha resumit la Crida per Sabadell el balanç d’aquest mandat.

“Ens comprometem a supeditar qualsevol acord de govern a continuar la lluita contra la corrupció”, ha destacat l’exregidor de Nova Economia, Albert Boada, en relació al paper de l’Ajuntament com a acusació particular del cas Mercuri i, en concret, per la revisió d’ofici del contracte d’SMATSA. “No pot quedar impune cap dels corruptes que han sacsejat aquesta ciutat” ha sentenciat.

‘Teixint barris’

Amb aquest lema, la Crida mostra el seu “compromís” amb els barris. “És important que tots tinguin espais dignes per viure-hi”, ha posat de relleu Nani Valero, número dos de la llista.

La Crida per Sabadell recorda el seu compromís per eliminar “signes feixistes”. Al nord, per exemple, proposen un espai amb el nom de Patricio Peñalver i Cipriano Martos, lluitadors antifranquistes.

La prioritat clara de la formació política per al nord de Sabadell és desenvolupar el projecte del parc del Nord amb “emprempta verda”, millorar la mobilitat i impulsar un projecte cultural “fort”.

Comentaris
To Top