Ciutat

Farrés (PSC), sobre els atacs d’ERC i la Crida per Bustos: “Fem un campanya en positiu, a diferència d’altres”

“Si han de parlar de fa 7 anys i no del seu govern dels últims 4 anys és perquè no n’estan gaire orgullosos”

L'alcaldable del PSC, Marta Farrés, en el debat organitzat pel D.S. / ÓSCAR ESPINOSA

El lastre de la corrupció en els governs de l’exalcalde socialista Manuel Bustos torna a ser tema de campanya. ERC i Crida per Sabadell mantenen un veto total a l’alcaldable del PSC, Marta Farrés, a qui relacionen amb el passat del PSC a la ciutat. Ara, l’alcaldable socialista –que fins ara havia ignorat els comentaris de l’esquerra independentista– contesta a les insinuacions.

Farrés ha explicat al D.S. que ella manté la seva pròpia línia política seguint una campanya “en positiu, a diferència d’altres partits”, en una clara referència a ERC i Crida per Sabadell. No obstant això, l’alcaldable socialista ha volgut contestar a les insinuacions i als vetos de l’esquerra independentista.

Les línies mestres de la Crida per Sabadell: lluita contra la corrupció i barris

“Nosaltres anem a la nostra i fem la nostra campanya”, exposa Farrés, que demana als adversaris polítics que “parlin menys de vetos i més d’allò en què ens podem entendre”.

De fet, l’alcaldable socialista creu que aquest tipus de discursos són la mostra de l’acció del govern quadripartit. “Si han de parlar de fa 7 anys i no del seu govern dels últims 4 anys és perquè no n’estan gaire orgullosos”, sentencia.

A banda, pregunta a ERC i a la Crida, irònicament, “si es podrien entendre sobre el retorn de l’oncologia pediàtrica al Parc Taulí”, un trasllat del servei a la Vall d’Hebron que es va produir fa tot just dos mesos per una decisió del govern de la Generalitat.

Comentaris
To Top