Ciutat

100% Sabadell planteja pacificar l’avinguda Matadepera i fer-ne un boulevard comercial

Els candidats de 100% Sabadell Miquel Soler i Marisol Martínez, al seu bus electoral de dos pisos a l'avinguda Matadepera / D. S.

Marisol Martínez, cap de llista de 100% Sabadell, ha defensat aquest matí convertir l’avinguda Matadepera en un boulevard comercial. “Aquest espai necessita una aposta decidida, hem de fer que sigui atractiu venir a passejar”, ha comentat Martínez en roda de premsa. Per a la candidata, la línia formada per l’avinguda Matadepera, la plaça de la Creu de Barberà i la Via Massagué ha d’inscriure’s dins l’eix comercial de la ciutat, que va de nord a sud.

“La nostra proposta és fer un passeig d’una única plataforma, sense desnivell entre calçada i vorera, i treure’n els cotxes”, ha afegit. El trànsit es desviaria per altres carrers o es gestionaria transformant antigues naus industrials en pàrquings en alçada de gestió público-privada. “És una zona amb moltíssim potencial”, ha dit Martínez, assegurant que les obres que planteja es podrien finalitzar durant un únic mandat.

Una projecció 3D de com quedaria l’espai de l’avinguda Matadepera seguint la proposta de Martínez / CEDIDA (100% SABADELL)

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top