Ciutat

Aquest dimecres, concert de les orquestres escolars d’A-cordant

L'alumnat en l'orquestra de corda del projecte A-cordant

Els infants del projecte A-cordant es trobaran dimecres a la plaça Sant Roc de 10 a 12 h en un acte interescolar per demostrar el que han après durant el curs. Hi participen 250 alumnes els alumnes d’entre 4t i 6è de primària de les escoles Agnès Armengol, Joaquim Blume i Juan Ramón Jiménez. El projecte està organitzat per l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i l’Ajuntament.

La següent trobada serà el 7 de juny a La Faràndula, abans del concert “La Setena de Beethoven” de l’OSV. En aquesta ocasió, durant la tarda hi actuaran tots els grups escolars. Al vespre, a l’inici del concert de la Simfònica, els nens i nenes de 6è de primària tocaran una peça amb els músics de l’OSV.

A-cordant

El projecte forma part dels Plans Educatius d’Entorn per promoure la formació artística als centres públics. Consisteix en el fet que els alumnes passen a integrar una orquestra de corda i aprenen a tocar els instruments de la mà de músics professionals de l’OSV.

En l’A-cordant, part de les hores lectives de música es destinen a la pràctica de conjunt i s’aprofundeix en el coneixement musical i es pretén treballar els valors com la solidaritat, l’escolta activa, el treball en equip, l’esforç i la constància.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top