Esports

El sabadellenc Christian Vidstein, campió d’Espanya de bàdminton

El jugador sabadellenc al pòdium com a campió estatal a Pollença/Cedida

Integrant de l’Associació Bàdminton Terrassa, el sabadellenc i treballador de l’Ajuntament de la nostra ciutat, Christian Vidstein, es va proclamar brillant campió d’Espanya sènior de bàdminton en la categoria B1 en el campionat celebrat a Pollença (Mallorca) amb la participació de més de 200 jugadores de tot el territori espanyol. Van ser tres dies d’intensa competició i una gran igualtat.

Chritian Vidstein va penjar-se la medalla d’or després de realitzar un torneig impecable on no va cedir ni un sol set en els seus enfrontaments. En dobles, fent parella amb Fernando Yañez (Club Bàdminton Bellaterra) també va pujar al pòdium, en aquest cas per recollir la medalla de bronze com a tercers classificats. Un balanç força positiu pel representant sabadellenc en aquesta màxima cita del bàdminton estatal.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top