Ciutat

Podem Sabadell vol tornar a crear una televisió pública local

Marta Morell, aquest dilluns a la plaça del Pi / D.S.

Podem Sabadell (Podemos) aposta perquè la ciutat torni a tenir una televisió pública. Es tracta d’una proposta que la formació morada porta al seu programa electoral, pendent que es faci públic. L’alcaldable de Podem, Marta Morell, ha explicat al D.S. que “està molt bé tenir una ràdio però pensem que una ciutat com Sabadell també es mereix una televisió pública”.

La nova televisió estaria enfocada a difondre informació dels barris i sobretot d’interès cultural. “Crec que serà més fàcil que la cultura arribi a tots i a totes, que poguem emetre què passa als nostres barris, que la gent sàpiga què passa a Sabadell i que sigui com la ràdio pública”, apunta Morell.

Segons la candidata de Podem una televisió pública, com la ràdio, faria “companyia” als sabadellencs i considera que “a la gent li agradarà veure Sabadell. Ja és hora que tornem a tenir una televisió pública”.

Hi haurà pressupost?

Preguntada pel cost que pot tenir aquest projecte, Morell explica que “quan entrem a l’Ajuntament veurem de quins diners disposem per fer els pressupostos” i a partir d’aquí prioritzaran les actuacions i tiraran endavant el seu programa electoral.

Comentaris
To Top