Ciutat

Sabadell innova en senyalització per gestionar els aparcaments del centre

El pàrquing del carrer Creueta / Lluís Franco

L’Ajuntament ha adjudicat la nova senyalització d’aparcaments públics de vehicles al centre de la ciutat. Són senyals viaris que s’ubicaran a les entrades de Sabadell i aniran donant informació del nombre de places màxim que conté i de la suma dels que hi ha enunciats a mesura que els automòbils s’acostin al centre i als aparcaments més pròxims. L’empresa Señalizaciones Villar, SA té un termini d’execució de tres mesos.

El consistori ha assignat codis de color, un per cada aparcament, per tal de ser més fàcil d’identificar durant la conducció i té previst afegir senyals a les sortides dels aparcaments que indicaran les vies ràpides per evitar l’acumulació als carrers secundaris i reduir l’impacte de la contaminació acústica.

Reduir les emissions gasoses en un 30%

Aquesta mesura, segons l’Administració local, reduirà el 30% en trànsit d’usuaris a la recerca de llocs per estacionar i preveu afavorir el comerç de proximitat, ja que facilitarà l’arribada de clients. El projecte es completarà amb la instal·lació de senyals digitals intel·ligents que indicaran el nombre de places disponibles en temps real.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top