Ciutat

En portada: Líders en innovació mèdica

Aquest dijous dediquem la portada als professionals de l’Hospital Parc Taulí. La Unitat d’Innovació del centre sanitari sabadellenc treballa des de fa vint anys –i especialment des del 2008– per donar sortides a noves idees de l’àmbit sanitari i col·labora amb els mateixos professionals i amb empreses externes.

També destaquem a la nostra primera plana que un sabadellenc, Carlos Coronado, ha creat un videojoc per ordinador i Nintendo Switch. I també que la pensió dels jubilats sabadellencs està per sota de la mitjana catalana. Concretament, reben 135 euros menys del normal.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top