Esports

Febre arlequinada a Olot: més de 700 entrades venudes i setè autocar

Més de 500 entrades venudes i sis autocars plens per donar suport al CE Sabadell diumenge a Olot

Aquesta imatge es podria repetir diumenge al Municipal d'Olot/Ll. Franco

Impressionant. La resposta de l'afició arlequinada davant el decisiu Olot-Sabadell del pròxim diumenge, amb la permanència a Segona B en joc, està essent espectacular. Aquest dimecres s'han repetit les cues a les oficines de la Creu Alta. Ja s'han venut més de 700 entrades i s'ha completat el setè autocar que patrocina el club. Cal recordar que el Centre d'Esports ha posat autocars gratuïts pels socis i penyistes (8 euros la resta).

El preu de les localitats és de 12 euros (els menors entre 10 i 17 anys, 3 euros) i es poden retirar anticipadament a les oficines fins divendres a les 20 hores. Des del club olotí s'insisteix que diumenge es podran adquirir tiquets a les taquilles del camp sempre que no se superi l'aforament màxim del Municipal que ronda els 3.500 espectadors. Tot fa pensar que el recinte gironí pot registrar una de les millors entrades de la seva història, superant fins i tot el de partits claus com els últims ascensos del mateix Olot a Segona B.

Publicitat

Cos tècnic i jugadors volen aïllar-se una mica d'aquest clima d'eufòria que respira l'afició després de sortir de la zona de perill per centrar-se únicament en la seva feina. Saben que la victòria permet eludir descens directe i play-out en tots els casos i aquest serà el gran objectiu davant un Olot que, amb la classificació per la Copa del Rei a la butxaca, no es juga res. De fet, el seu tècnic va donar festa als seus homes fins dijous. Ningú, però, es refia d'una possible relaxació rival i caldrà posar els cinc sentits per sumar els tres punts de la salvació sense haver de mirar altres escenaris. Això sí, serà necessari aconseguir el primer resultat positiu fora de casa de tota la segona volta. Potser la massiva presència de seguidors sabadellencs pot fer pensar als jugadors que es troben a la Creu Alta.

El Sabadell facilita el desplaçament a Olot amb autocars gratuïts

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top