Oci i cultura

LaSala tanca temporada amb més de 19.000 espectadors

Una funció a LaSala, en una foto d’arxiu / LLUÍS FRANCO

LaSala Miguel Hernández tanca la temporada 18-19 mantenint uns volums d’assistència de públic similars als d’anys anteriors. Més de 19.000 espectadors han passat pel teatre durant els darrers dotze mesos, una xifra que la directora de LaSala i del Festival El Més Petit de Tots, Eulàlia Ribera, qualifica d’èxit. Des d’aquest equipament -centrat en oferir teatre per a nens- asseguren que aquesta temporada han assolit els dos reptes que es van marcar quan la van encetar: ampliar la complicitat amb el públic i amb la ciutat, per un banda, i posar damunt la taula temes que puguessin generar debat a les famílies, per l’altra.

“S’ha fet una aposta per uns espectacles i unes activitats -com conferències i postfuncions- que obren moltes portes, amb temàtiques d’actualitat del món i del procés de creixement personal dels infants”, explica Ribera, qui insisteix: “amb els nens i nenes podem parlar de tot”Des de LaSala, a més, valoren positivament l’aposta començada fa dues temporades de programar els espectacles per a infants de més de 8 anys els dissabtes al vespre. “L’horari dona peu a què es pugui parlar de tot, amb el temps necessari”, remarca Ribera.

El Més Petit de Tots, punt àlgid

Un dels moments àlgids de La Sala va ser el novembre, amb la celebració de la 14ª edició del Festival El Més Petit de Tots, pilotat per aquest teatre. “La trobada ja s’ha convertit en imprescindible per als qui volen conèixer les propostes més contemporànies en arts escèniques per als més petits”, assegura la directora d’una mostra que va atreure uns 60 programadors de dins i fora d’Espanya.

El Més Petit de Tots d’enguany celebra haver portat a Sabadell, a més, a una seixantena de mestres d’escola bressol per a una jornada de formació. També -diuen- estan contents de la festa oberta al pati de l’Estruch, “que va superar totes les expectatives”, amb uns 4.000 assistents.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top