Ciutat

El temps: comencen les pluges

Divendres a la tarda podrien començar unes pluges que s’espera que ens acompanyin tot el cap de setmana

Aquesta matinada de dijous i divendres al matí, a Sabadell tindrem un cel ben ennuvolat i farà molt vent. Les pluges que s’estan pronosticant des de fa uns dies per aquest final de setmana començaran cap al migdia de divendres o primera hora de la tarda.

La nit de dijous tindrem mínimes d’entre 14 i 15 graus; unes temperatures semblants al que ens espera de màximes divendres: 15 o 16 graus. Acomiadarem la setmana laboral amb un dia gris i ensopit, i amb una sensació de fred agreujada pel vent.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top