Ciutat

Identificat un conductor que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia

La policia ha detectat aquesta matinada un conductor que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia màxima permesa entre el carrer de la Previsió i l’avinguda Josep Tarradellas. Els Mossos d’Esquadra van aturar el conductor, un home de 41 anys, perquè s’havia saltat un semàfor en vermell. En la prova d’alcoholèmia, el conductor va donar 1,05 mg/l d’alcohol en sang (la taxa màxima és de 0,25 mg/l).

Els Mossos van comptar amb la col·laboració de la Policia Municipal per l’acció, que va acabar amb una denúncia per un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top