Ciutat

Farrés (PSC), a ERC: “No podem vendre Sabadell per interessos de partit”

El govern municipal ha cedit als interessos del govern de la Generalitat per qüestions partidistes, segons l’alcaldable socialista

Farrés en una imatge d'arxiu /D.S.

El govern municipal ha cedit als interessos del govern de la Generalitat per qüestions partidistes. Això és el que considera l’alcaldable del PSC, Marta Farrés, sobre controvèrsies a la ciutat com el trasllat del servei d’oncologia pediàtrica a Vall d’Hebron, la residència promesa al sud o la millora de la xarxa viària de Sabadell.

No podem vendre Sabadell per interessos de partit“, ha exposat Farrés en un missatge clarament dirigit a les “formacions del mateix color polític que el govern de la Generalitat” –ERC–, a qui atribueix una “falta de lideratge a la ciutat“.

Farrés assegura que si ella esdevé alcaldessa de Sabadell, prioritzarà els interessos de ciutat. La socialista considera que l’experiència prèvia dels governs socialistes així ho demostra: “Hi ha hagut moments en què al govern de la Generalitat i al de l’Estat hi havia el mateix color polític. Quan havíem de triar entre ells i Sabadell, teniem molt clar que triàvem Sabadell“.

Propostes del sud, pendents del govern català

A banda de la reconversió del Mercat de Campoamor en un centre d’arts escèniques, Farrés ha aprofitat avui una trobada al sud de la ciutat per explicar quines seran les seves línies prioritàries pels barris. Totes tenen a veure amb lluites veinals, en què la Generalitat està implicada.

Farrés ha demanat la residència del sud com una urgència immediata. Està pendent un compromís que entre el govern quadripartit, que hauria d’establir que el cost de l’obra pública l’avançaria el govern local. “La Generalitat ha de pagar la residència. L’Ajuntament pot avançar diners, però ja hem viscut el mateix amb les escoles bressol (…) una quantia que no hem cobrat”, ha assenyalat la candidata socialista.

Sobre el desplegament d’un centre logístic d’Amazon a Barberà del Vallès, Farrés s’ha mostrat preocupada pel trànsit que generarà. “S’ha de collar la Generalitat i els diferents ajuntaments que han donat l’autorització perquè es faci el replantejament del trànsit“, ha advertit sobre la zona, que considera que ja està “saturada”.

Comentaris
To Top