Ciutat

Els partits reaccionen a l’enquesta que publica el D.S.

El ple municipal, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Diferents partits polítics han reaccionat a l’enquesta de l’Institut Opinòmetre a la que va tenir accés Diari de Sabadell i que ha publicat aquest dissabte. Aquestes són les seves valoracions al sondeig que apunta a un empat entre ERC i PSC amb sis regidors, encara que a hores d’ara hi hauria un 35,3% d’indecisos.

El cap de llista de Sabadell en Comú, Joan Berlanga, desconfia de l’enquesta i assegura que les sensacions aquesta vegada són “millors” que les de fa quatre anys, i aleshores es van quedar a només 339 vots de ser la llista més votada.

Joan Berlanga (SeC): “Sabadell no es mereix una alcaldessa que ha treballat deu anys amb Bustos”

En l’acte central de la candidatura a l’Espai Polivalent del Parc del Nord, l’alcaldable socialista, Marta Farrés, ha pujat la intensitat de la campanya s’ha presentat com a única opció per canviar Sabadell en contraposició al quadripartit, tot buscant distanciar-se d’ERC.

El PSC es reivindica com l’alternativa: “L’únic canvi possible som nosaltres!”

Per la seva part, la candidata a l’alcaldia de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, s’ha mostrat partidària de pactar amb ERC per poder portar l’independentisme al govern sabadellenc. Ciuró també ha mirat amb escepticisme l’enquesta per l’alt nombre d’indecisos que mostra.

Lourdes Ciuró: “Nosaltres sempre estem a favor d’un pacte amb Esquerra”

Des d’Esquerra, el cap de campanya i número 3 de la llista de Juli FernàndezGabriel Fernàndez, ha assegurat en un missatge a Twitter que “el proper 26 de maig tenim l’oportunitat de posar Sabadell en mans d’un govern republicà liderat per gent honesta o bé que torni el pitjor passat de la ciutat…”.

En l’acte central de campanya de la Crida per Sabadell, el seu candidat, Maties Serracant, ha assegurat que “valorar enquestes a una setmana de les eleccions és molt complicat, les mostres són escasses. Seguim treballant per obtenir els millors resultats que mai ha obtingut la Crida”.

David Fernàndez: “El pitjor que li pot passar a Sabadell és tornar al passat”

Comentaris
To Top