DS MOTOR

Midas aposta per sabadell

Les noves instal·lacions es troben al carrer de Marià Aguiló
Les noves instal·lacions es troben al carrer de Marià Aguiló / LL. FRANCO

Midas, la xarxa especialitzada en el manteniment integral de l’automòbil i la motocicleta, ha obert un nou taller a Sabadell, concretament, al número 6 del carrer de Marià Aguiló, al barri de Gràcia. L’establiment, operatiu des del passat dilluns, oferirà serveis de reparació per a cotxes i motos, i també compta amb una botiga d’accessoris per al vehicle.

El taller, de 800 metres quadrats, té quatre elevadors de cotxe i un de moto per posar a disposició de l’usuari tota l’oferta, com són la reparació i substitució de neumàtics, bateria, oli i filtre, frens amortidors, embragatge, cadenes de distribució, sistemes de transmissió, climatització sortides de fum o escombretes. A més, Midas distribuirà pastilles de fre, neteja parabrises, amortidors i d’altres productes de la marca pròpia ORIGINA’LL.

Alguns dels avantatges que posa al servei del client són la recollida i entrega del vehicle a domicili, cotxe híbrid de cortesia gratuït o la possibilitat que el personal de Midas porti l’automòbil particular a passar per la ITV.

“Sabadell és una zona objectiu”

Durant la inauguració de les noves instal·lacions, el director general de Midas, Ramón Rueda, va comentar que l’arribada a Sabadell “és una mostra més de l’aposta pel nostre model de negoci”. Tanmateix, davant d’un centenar d’assistents, Rueda va assegurar que “Sabadell és una ubicació que considerem zona objectiu per continuar creixent a Catalunya”.

En evolució constant

Tot seguit, el responsable de Midas Sabadell, Midas, va afegir que el sector ha experimentat un canvi. Així, el taller dirigirà els seus esforços per “donar el millor servei possible al client en l’escenari actual. Una mobilitat més eficient, intel·ligent i sostenible davant els reptes de la contaminació o la qualitat de vida dels ciutadans”, va sentenciar.

Comentaris
To Top