ESPORTS

Antonio Hidalgo: “No era gens fàcil i ho hem aconseguit”

La plantilla celebrat un triomf que dona la permanència a 2aB / Lluís Franco

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després d’aconseguir la victòria al camp de l’Olot (0-2). Un triomf que dona la permanència al Centre d’Esports Sabadell

Sobre la permanència del CE Sabadell: És increïble el que hem viscut avui. És un dia molt important per mi. Han estat set setmanes molt dures amb molt treball amb la meva família fora de casa. Fa 4 anys que vaig marxar del Sabadell amb una espina molt grossa i venir aquí era un repte molt important per mi. I ho hem aconseguit”

El paper dels jugadors, afició i família: “Vull donar les gràcies als jugadors per creure en mi quan no era fàcil fer-ho. Tanmateix vull donar les gràcies als 1500 arlequinats que ens han acompanyat. Això és una mostra que el club, l’afició i la ciutat està molt viva. Això ho hem de fer continuar fent intentant que vingui més gent a l’estadi. Ha estat increïble. No voldria deixar de donar les gràcies a la meva dona. Ella està sola amb els meus fills i això és molt difícil per mi. He tingut als meus pares i al meu germà al meu costat i això en els moments durs m’ha ajudat. No era fàcil i ho hem aconseguit”.

Set setmanes d’autèntica bogeria: “cada setmana dèiem que era molt important saber gestionar aquestes emocions. Amb una victòria podies sortir (descens) i amb una derrota podies ser l’últim. Fe 4 victòries de set partits era molt difícil. Podrem tornar a gaudir del Sabadell a 2aB, que és el mínim on ha d’estar. Al llarg d’aquestes setmanes els 90 minuts es fan molt llarg sobretot quan vas per davant. Gràcies a Déu ho tenim a la mà”.

El paper del Pol Ballesteros: “Ha estat molt bé. Amb el Pol crec que la culpa ha estat meva a l’hora de no trobar l’espai i la posició amb exacte. L’altre dia va jugar molt bé i avui ens ha donat la salvació”

Dos títols al seu palmarès. Aquest, el més especial: “Sí, sobretot, perquè ara ets el primer entrenador i has de prendre moltes decisions i hi ha moltíssima gent pendent de tu i, a vegades, t’entren dubtes quan no jugues com tu voldries. És per aquest motiu que és molt important el que hem fet i això s’ha de celebrar”.

Pol Ballesteros: “No he pensat a xutar allà”
Les reaccions a peu de gespa del Pol Ballesteros, gran protagonista del partit amb els dos gols del Centre d’Esports Sabadell.

Sobre la permanència: “tots sabem que no era l’any que volíem però ara el més important és aconseguir la salvació”.

Sobre el gol: “No he pensat a xutar allà. Un cop he pogut desfer-me’n del primer, he xutat”.

Roberto: “L’entrenador ens ha donat la moral necessària”.
Sobre una temporada amb alts i baixos: “La veritat és que tot l’any he tingut errors puntuals que altres anys no tenia. L’ambient no ha estat del meu favor i això ho he patit. L’entrenador ens ha donat aquesta moral i ha confiat en nosaltres. Ha estat fonamental”.

Fernando Pajarero: “La clau ha estat l’Antonio”.
Valoració de la temporada: “L’equip ha sabut sobreposar-se als moments difícils en un any que ha estat complicat. La clau ha estat l’Antonio perquè ens ha donat el que havia de donar-nos. Hem donat el 100% per aconseguir el que volíem. Gràcies a tota l’afició pel suport. Ha estat meravellós”.

Podeu llegir la crònica en el següent enllaç

Comentaris
To Top