Ciutat

Juli Fernàndez (ERC): “Tenim l’oportunitat històrica de guanyar per primera vegada des del 31”

Juli Fernàndez veu les eleccions municipals del 26 de maig com una “oportunitat històrica”. El candidat republicà assegura que per primera vegada Esquerra té la possibilitat de guanyar des del 1931.

Fernàndez ha apel·lat als votants de socialistes, dels comuns i de Junts per Catalunya assegurant que si volen “un govern honest” han de votar a ERC.

EUROPA, UNA OPORTUNITAT

El candidat ho ha dit durant un acte on hi ha participat el candidat a les europees per Ara Repúbliques (l’aliança electoral entre ERC, Bildu i BNG) i membre de Bildu al senat, Jon Iñarritu.

Iñarritu ha parlat sobre la pròxima trobada entre Junqueras i Sànchez i ha afegit que espera que Sànchez “reculli el guant del diàleg”. “Espero que el PSC que parla de diàleg porti a terme el diàleg de veritat. Perquè s’utilitza la paraula diàleg com una paraula buida de contingut” ha sentenciat Iñarritu.

A més, Iñarritu ha afegit que amb aquestes eleccions europees tenen l’oportunitat “que un pres polític de manual –Oriol Junqueras– pugui estar present al Parlament Europeu per portar la veu del que està passant a Catalunya”.

Comentaris
To Top