Ciutat

La pluja estronca l’alegria i la il·lusió a la Romería de Sant Sebastián de Los Ballesteros

La romería pujant cap a Ca n'Oriac, mentre ballaven i cantaven sevillanes / CEDIDA

La festa va començar amb la mateixa alegria i il·lusió de cada any. Organitzada per l’Associació de Sant Sebastián de los Ballesteros, la Romería de San Isidro va aplegar més de 1.500 persones que es van congregar davant l’Ajuntament de Sabadell. Des de la plaça de Sant Roc van iniciar el camí cap a l’ermita de Sant Julià d’Altura, però malauradament la pluja els va impedir arribar fins al final.

El tresorer de l’associació, Higinio Giraldo, ha explicat que el trajecte fins la font de Ca n’Oriac “va ser molt bonic, vam anar fent camí, cantant i ballant com ja és habitual en aquesta celebració”. Cap a les 13 hores  va començar ploure amb força intensitat i “no podíem ni sortir dels camions”, recorda Giraldo. El que segons ell va acabar sent “una romeria a mitges”. Tanmateix, tot el recorregut que van poder fer, abans de la pluja, diu, “va ser un èxit total, vam emplenar l’avinguda de Ca n’Oriac de dalt a baix”.

Higinio Giraldo, que ja celebrava el Dia dedicat a Sant Isidre Llaurador al seu lloc de naixement, comenta amb sarcasme que “al meu poble quan fèiem la romería, treiem el Sant Isidre perquè fes ploure”. Evidentment, el diumenge no va caldra pregar per la pluja.

Comentaris
To Top