Ciutat

Crema un traster a Can Llong per causes que es desconeixen

Veïns desallotjats esperant al carrer de Zuric, aquesta tarda / D.S

Més de mitja dotzena de dotacions dels bombers, diverses unitats de la Policia Municipal i una ambulància del SEM han treballat de 16 h a 18 h en un incendi en un traster al carrer de Zuric, 14, a Can Llong. No hi ha hagut ferits i mentre ha durat la intervenció s’ha tallat la circulació entre la plaça de Lisboa i el carrer de Mostar.

L’incendi ha mobilitzat tots els efectius de bombers del parc de Sabadell, entre altres suports de quatre poblacions diferents, segons apunten des del cos d’emergències.

Els bombers han estat treballant des del pàrquing de la comunitat / D.S.

Segons els bombers el foc s’ha originat per causes que es desconeixen en la planta – 2 de l’edifici i ha ocasionat una gran columna de fum que ha despertat la curiositat dels veïns. El cap de la intervenció dels bombers, Héctor Serrat, ha apuntat al D.S. que el fum s’ha estès ràpidament a la primera planta del pàrquing i ha pujat per l’escala del bloc perquè les portes anti-incendi estaven obertes, pel que demana tenir cura sempre i mantenir-les tancades.

S’intuïa des del migdia

“Des de les 12 h feia olor a cremat, però no sabíem per què”, ha explicat l’Ester al D.S. Una altra veïna, la Míriam, ha arribat a casa cap a les 15.30 h -recorda- i ha vist com de les xemeneies de sobre el quart pis, l’últim, sortia molt fum i ha trucat als bombers.

Com tots els veïns de l’escala 14 del carrer de Zuric els bombers els han desallotjat preventivament de casa seva. I els veïns dels blocs de la mateixa comunitat, del 14 al 18, han estat confinats fins que no s’ha acabat la feina dels serveis d’emergència.

Els bombers i la policia han fet inspeccions als pisos i als locals dels baixos per mirar d’esclarir les causes de l’incendi.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top