Ciutat

Militants de Podem desautoritzen Marta Morell i reclamen refundar el partit a la ciutat

Joan Folguera, Fernando Francisco, Juan Pedro Solano i Manuel Montenegro, aquest dimarts / D.S.

Una vintena de membres de diferents cercles de Podem Sabadell han presentat un manifest en què denuncien “l’actitud prepotent, totalitària i antidemocràtica de Marta Morell”, secretària general de la formació. També personifiquen en Morell la voluntat de la formació de presentar-se en solitari, fora del marc dels comuns, motiu pel qual demanen el vot per la candidatura que encapçala Joan Berlanga, Sabadell en Comú. Per aquest motiu reclamen refundar el partit a la ciutat en una nova assemblea general.

Morell, en una imatge d’arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

En el document consideren que “les aspiracions personals i els interessos particulars” de Morell han truncat els esforços que han fet els militants de la formació per aprofitar l’experiència de govern d’Unitat pel Canvi -on hi ha hagut membres de Podem- i que aquesta fructifiqués en una victòria “contundent” en els eleccions municipals d’aquest diumenge.

Entre els primers vint signants del manifest hi ha la candidata número 2 de Sabadell en Comú, Elena Hinojo, els membres del cercle de Podem de Can Rull Juan Pedro Solano (nº 14 de SeC) i Manuel Montenegro; Joan Folguera del cercle de la Concòrdia i Fernando Francisco de la Creu de Barberà.

Comentaris
To Top